miércoles, 12 de mayo de 2010

Llibre Sant Jordi:Dr.Slump volum 3

Aquest llibre va d'un inventor que es diu Sembei Norimaki que crea una androide que es diu Arale.
L'Arale es molt rara:té una força sobrehumana(per exemple,tots els dies destrossa algun cotxe)també es molt intel·ligent i,també parla amb les caques!Els seus amics son la Gatxàn,una nena petita que llança rajos làser i té ales;la Akane,una noia que beu alcohol a amagatotis; i en Taro i en Pisuke Noramane,els fills del perruquer del poble.
Tots ells viuen a la Vil·la del Pinguí,el poble on va caure el general Blue quan en Goku el va derrrotar.L'autor del manga és l'Akira Toriyama,l'autor de Dragon Ball.

miércoles, 5 de mayo de 2010

Aixó es el nostre planeta vist des del Google Earth.

martes, 4 de mayo de 2010

Les cares de Girona i dels seus habitants

No us heu fixat, en les cares que té la gent de Girona si fa un temps determinat? Per exemple,si fa sol, la gent està alegre perqué fa bon temps; peró si plou, la gent fa males cares perqué no podran la excursió que volien fer. Quan neva, es veuen les cares d'alegria dels nens i cares de pomes agres dels conductors atrapats per la neu; i quan para de nevar, a l'inversa. I quan fa calamarsa, tot són queixes a Fecsa-Endesa per les destrosses i cares de terror perqué s'estan trencant els vidres.
Després,el color de la pell i el continent, regió o país:Àfrica, pell negra;est d'Àsia, pell groga;i de l'est d'Europa, pell blanquinosa.
Per últim, les cares de girona ciutat:
Cara bona:El comerç, la naturalesa, l'economia...
Cara dolenta:La pobresa, la brutícia, els robatoris...
Conclusió:Jo crec que, a Girona hi ha diferents cares de diferents tipus, i aixó fa que Girona sigui tant interessant!FI

miércoles, 28 de abril de 2010